Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Help? Hogy állítsam vissza?

Help? Hogy állítsam vissza?

Figyelt kérdés

A párom megnyomott valamit a billentyűzeten és most minden pici. Az asztalon az ikonok, az web oldalak, minden!

köszi

2010. júl. 31. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendszervisszaállítással. Vezérlőpulton belül találod.
2010. júl. 31. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok! De azon belül hol? Nem tudom mire klikkeljek?
2010. júl. 31. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, de bunkó vagyok! Megköszönni elfelejtettem a választ!
2010. júl. 31. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A drága párod valószínű, hogy a felbontást változtatta meg egy ügyes mozdulattal. Viszont ezt te baromiracseles módon visszaállíthatod.

Tehát.

XP-ben: Az asztalon jobb gomb > Tulajdonságok menüpont > Beállítások fül > Képernyőfelbontás rész

Vista / 7-ben: Az asztalon jobb gomb > Megjelenés és személyes beállítások menüpont > Testreszabás gomb > Képernyőfelbontás fül.

2010. júl. 31. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de valami nem jó, mert a háttérképem nagyobb lett, de az ikonok, meg szöveg, ugyanúgy kicsi maradt!
2010. júl. 31. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

XP:

Asztalon jobb klikk

Tulajdonságok

Beállítások fülön - klikk

Speciális gomb - klikk

Monitor fül - klikk

Képernyőfrissítés gyakoriság... (lenyíló panelen - Hertz értékek)

alacsonyabb értéket válassz!

OK!

2010. júl. 31. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha megírtad volna hogy csak a böngészőben kicsi minden, akkor nem kapsz ilyen rossz válaszokat.

Nyomj CTRL és 0 (nulla) gombot a böngészőben. Feltéve ha azzal van gondod, a többit meg csináld vissza.

2010. aug. 1. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!