Egy konektórra való terhelés?
Figyelt kérdés
Egy konnektorra (kettő kimenetű a konnektor) van rá kötve nekem egy hangprojektor (maximális teljesítménye: 400W) aztán egy elosztó ami 2300 W-os (ez ért el ameddig nekem szükséges volt) abba bedugva egy TV és egy UPC connect box és ebbe az elosztóba egy másik elosztó ami 3500 W-os és abba egy XBOX one s és egy matávos (vezetékes) telefon. Tudom hogy a 3500 W-ost kellett volna előbb bedugni aztán a kisebbet de így ért el a hosszúsága. És a kérdés hogy így vannak össze kötve a dolgok akkor az jó-e és nincsen vele semmi gond? Tehát hogy ne aggódjak azért kérdem. Csak nagyjából értek ehhez ezért kérdem hogy nem e sok ez így egy konnektorból?2020. jún. 10. 21:02
1/8 anonim válasza:
A "nagyjából" egyetértek, de ha csak a felsoroltak vannak rákötve, messze a megengedett terhelhetőség alatt vagy, csináld nyugodtan.
2/8 anonim válasza:
Nekem múltkor beégett az egyik elosztó,mert rá volt dugva a 3500 Wattos Matávos vezetékes telefon.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. jún. 10. 21:27
5/8 anonim válasza:
Hogy picit tisztább legyen..
Az elosztókra írt teljesítmény azt jelenti, hogy ennél nagyobb teljesítmény átvitelére melegedési okokból nem használható.
Ha kínai, akkor nem árt max. a 2/3-át "ráengedni"..
Ha dobon van, akkor még azt is megadják a jobbak, hogy ha nincs teljesen "kigurítva", akkor csak kisebb teljesítményre szabad igénybevenni, mert a feltekert menetek nem tudnak rendesen hűlni (helyette egymást melegítik).
Ha bedugod a konnektorba és nem csatlakoztatsz hozzá semmit, akkor 0 Watt a teljesítmény.
6/8 anonim válasza:
Majd szárítógépet ne dugj bele, teljesen jó egyébként.
7/8 anonim válasza:
Ne a legutolsó hosszabbítóba dugd a vasalót, ha vasalni akarsz, amúgy jó így.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2020. jún. 11. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!