Hogyan tudom megjavítani?
Ez teljesen érthetetlen.
Mi az a "cím aljzat" és mi a "10amper aljat"? Talán a feketét a konnektor egyik oldalába, a pirosat a másika?
Mit akartál megmérni? A hálózati feszültséget?
Igen èrthetetlen autocorect kiszúrt velem a multimèterembe az egyik mèrőzsinórt (feketèt) a COM aljzat a vöröset pedig a 10 amper aljzatba.
Ès igen a fekete mèrőzsinórt a konektor egyik felère a másikat a másik felère, nehogy fèlre èrts a földelèsnek semmi szerepe nem volt.
"rövid fehèr fèny áramlott a multimèterből"
Ez nem sok jót jelent...
Azt az alkatrészt kell kicserélni amelyikből a fény áramlott... :)
És még ki tudja mit a környékén. Nem valószínű hogy meg tudod csinálni.
13 vagyok.
"Ès igen a fekete mèrőzsinórt a konektor egyik felère a másikat a másik felère, nehogy fèlre èrts a földelèsnek semmi szerepe nem volt."
Na ez volt a probléma, az árammérőt párhuzamosan kapcsoltad a hálózattal.
Még most sem írtad, mit akartál megmérni?
Az a meghajtó processzor hibájának a tünete, dobhatod el szerintem.
Lehetne persze a kijelző érintkezési hibája is (más esetben), de itt az ok --> okozat arra mutat, hogy kapott egy komoly impulzust a processzor érzékeny áramköre, ezzel a pályafutása véget ért.
Esetleg érdekes lehetne még az LCD-kijelzőt cserélni (egy másik műszerből), hátha csak az kapott.
De a felvetés inkább csak elméleti. Nem nagyon szórakozunk már ilyennel manapság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!