Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg létezhet ilyen?

Tényleg létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Lehallgató készülék, ami telefonnal van összecsatolva, és internet segítségével működik. Elvileg az eszközben is szükséges van internetre, meg a telefonnak is. Méretre elvileg nem túl nagy.

Nem értek ezekhez abszolút, de érdekelne létezik-e tényleg ilyen.

Ha létezik ilyen, akkor például egy lakásban hogy lehet ezt megtalálni, azon kívül, hogy felforgatok mindent?

Kérem, csak olyan írjon aki nagyjából ért ezekhez, aki azt sem tudja miről van szó az ne!

Előre is köszönöm!

2020. máj. 29. 21:23
 1/7 A kérdező kommentje:

Elvileg az eszköz működéséhez is szükséges Internet*

Elnézést kérek az elírásért!

2020. máj. 29. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg kamera is van, akkor érdemes sötétben lámpával keresgélni. A lencséről tükröződik a fény, megcsillan rajta.
2020. máj. 29. 22:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, kamera nincs, csak lehallgató készülék van elméletileg.
2020. máj. 30. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha az se biztos, hogy melyik szobában van, akkor ejts el olyan mondatokat egyes szobákban (mindegyikben mást), amiket ha visszahallasz, akkor tudni fogod, hogy melyikben mondtad.

Ha megvan a szoba, akkor én a lámpát nézném meg, vagy mindenképp valami magasabb helyet.

2020. jún. 25. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy melyik szobában kell keresnem. Én még a szekrénysor mögötti részre is gondoltam. Konyhában is van elvileg. Tipp esetleg, hogy hol? Már pár helyen megnéztem (hűtő háta mögött, hűtő tetején, polcok tetején).
2020. jún. 26. 02:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Így látatlanban fogalmam sincs. Asztal alján esetleg. Polcok sarkában, kömyvek mögött.

Más kérdés: honnan veszed, hogy lehallgatnak és ki hallgat le??

2020. jún. 26. 09:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Fateromék házában élek, és kimentek most hosszabb időre külföldre, faterom pedig mondta, hogy tett készüléket a szobámba, meg a konyhába is.
2020. jún. 26. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!