Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Emagos utalványt lejárat után...

Emagos utalványt lejárat után valahogy fel lehet használni?

Figyelt kérdés

Anyám nem engedett semmit venmi rajta, pedig én kaptam, 21 vagyok... Kitalálta, hogy hajszárító lesz... Este lejárt, mert kora este bealudtam, 2-kor ébredtem...

Azt mondta, hogy nem érdekli, hogy lejárt, nem vettem mega, amit akart, így legalább semmi sem lett...

Kávéfőzőt szerettem volna! Vagy valami ruha, smink stb.

Ha megrendelem, idehozzák, nem szóltam, akkor kicsinált volna.... Vagy át sem veszi, ezért volt muszáj bejelenteni...

2020. máj. 21. 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha lejárt, akkor lejárt. Előtte kellett volna észnél lenned anyáddal az élen és felhasználni.

Volt egy Hofi nevű humorista, neki volt egy híres mondása: Ha elszabtuk, hát elszabtuk, most aztán szabhatjuk.

2020. máj. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!