Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olyan oldal ahol meglehet...

Olyan oldal ahol meglehet nézni,hogy egy monitornak milyen kijelző kell?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az lenne,hogy alapjáraton olcsóbban akarok monitort beszerezni magamnak azáltal,hogy törött képernyős monitort veszek és aztán magam teszem bele az új kijelzőt,de viszont nem tudok olyan oldalakat ahol megtalálhatnám,hogy milyen kijelző kell.

Bár ha valaki tudja,hogy milyen kijelző kell egy LG 32GK650F-B 32" monitortba azt megköszönném.Vagy egyáltalán lehet ívelt monitorokhoz külön kijelzőt venni?

2020. máj. 13. 15:44
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, hogy segítek ezzel, de nézd meg a monitort valahol biztos rá van írva. Én ezt találtam: 31.5" QHD (2560 x 1440). Remélem, hasznos volt ez számodra :)
2020. máj. 13. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Nem valószínű, hogy gazdaságos volna, mivel a panel a monitor legdrágább része, és külön nem árusítják, ugyanilyen típusu, elektronikai hibás, de ép kijelzős monitort kell venned, ilyet nem lesz könnyű találni.
2020. máj. 13. 16:29
 3/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
85%

TV vagy monitorba új kijelzőt gyakorlatilag csak a márkaszervizek tudnak rendelni a gyártótól, gazdaságtalan áron.

Bontott használtat nehéz találni.

Monitorhoz lehet látni esetleg eBay-en is, de szállítással együtt már az is gazdaságtalan és még jól össze is törhet útközben.

Törött kijelzős készülékeket szervizben sem szoktunk vállalni, hacsak nincs véletlenül bele egy bontott és általában nincs.

Elhibázott útra léptél, szerintem.

2020. máj. 13. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!