Zárlatos a hősugárzó?!
Sziasztok!
32A villanyórám van,és egy papától örökölt hősugárzóm.És ha a hősugárzó megy meg persze mellette mosógép stb. akkor levágja a villanyórát.
Előfordulhat hogy zárlatos a hősugárzó?
Előre köszi a válaszokat🙂
Nem zárlatos csak nem birja a hálózat.
De próbáld ki hogy csak azt az egyet kapcsolod be.
3# ezt nem mondhatod ki a számik ismerete nélkül. 32A egy fázison is legalább 7kW (Kerekítettem, 30 A-al számoltam.)
Kéne tudni, hogy mit ver le. 16-os automatát, vagy van valami 32-es beépítve? (Láttam már érdekes dolgokat)
ha azonnal levágja amikor bedugod és bekapcsolod akkor biztos, hogy zárlatos.
ha kicsit még bírja és csak percek múlva old le akor meg simán túlterheled.
mondjuk az elég érdekes, hogy a 32A sem bírja. mit üzemeltetsz? aluminium kohót?
ha ekkora áramok futkosnak a házban érdemes lenne egy alapos revizíót tartank a vezetékeknél, mert nagyon könnyen kigyulladhatnak!
Ha egyszer működik a hősugárzó, akkor kicsi a valószínűsége, hogy időszakos zárlat / testzárlat lépne fel.
De mióta egy szomszéd is váltig állította, hogy valami leveri az automatát, majd kiderült, hogy az a FI-relé volt, már semmit nem hiszek.
Meg ezen az oldalon is volt ilyen párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!