Vezetékes xbox 360 (de inkább one) controller géphez?
Azon gondolkodtam,hogy szeretnék venni egy controllert,de eddig sehol az égadta világon nem találtam bárhol kerestem.
Az egyetlen lehetőség az lenne,hogyha veszek egy vezetéknélkülit aztán egy kábelt hozzá? Vagy tudtok valami normális minőségű utánzatot ami ugyan úgy néz ki mint a 360 bár inkább a one mert az jobban tetszik. Szóval ja,ennyi lenne. Köszönöm mindenkinek előre is a segítségét.
Xbox 360hoz nagyon kevés vezetékes kontroller készült. A vezeték nélkülihez kapható kábel csak tölti a kontrollert, de kell hozzá egy külön USBs veueték nélküli kiegészítő, hogy PCn használhasd.
Az Onenál nincs ilyen probléma ugyanis ha kábellel csatlakoztatod akkor kábeles, ha nem akkor meg bluetoothos (a legrégebbi változatok nem, azokhoz ugyanúgy kell egy kiegészítő ha nem vezetékesen akarod használni.
"szeretnék venni egy controllert,de eddig sehol az égadta világon nem találtam bárhol kerestem."
Ne kontrollerként keresd hanem úgy, hogy gamepad!
Csak itt 24 oldalnyi van
oh,hogy igazából gamepad-ként kell rákeresni,jó tudni :D.
köszöntem szépen a segítségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!