Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezetékes xbox 360 (de inkább...

Vezetékes xbox 360 (de inkább one) controller géphez?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam,hogy szeretnék venni egy controllert,de eddig sehol az égadta világon nem találtam bárhol kerestem.

Az egyetlen lehetőség az lenne,hogyha veszek egy vezetéknélkülit aztán egy kábelt hozzá? Vagy tudtok valami normális minőségű utánzatot ami ugyan úgy néz ki mint a 360 bár inkább a one mert az jobban tetszik. Szóval ja,ennyi lenne. Köszönöm mindenkinek előre is a segítségét.

2020. máj. 1. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Veszel egy Xbox One controllert, aztán egy Micro USB kábellel rádugod a gépre, aztán meg is vagy :D
2020. máj. 2. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Xbox 360hoz nagyon kevés vezetékes kontroller készült. A vezeték nélkülihez kapható kábel csak tölti a kontrollert, de kell hozzá egy külön USBs veueték nélküli kiegészítő, hogy PCn használhasd.

Az Onenál nincs ilyen probléma ugyanis ha kábellel csatlakoztatod akkor kábeles, ha nem akkor meg bluetoothos (a legrégebbi változatok nem, azokhoz ugyanúgy kell egy kiegészítő ha nem vezetékesen akarod használni.

2020. máj. 2. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:
És nem ismertek véletlenül egy nem microsoft márkát ami esetleg hasonló minőségű de nem annyira drága mint a rendes controllerek? mivel azért 70 euró sajnos controllerért sokallom,de ha nincs más választásom muszáj leszek egy olyat venni.
2020. máj. 2. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

"szeretnék venni egy controllert,de eddig sehol az égadta világon nem találtam bárhol kerestem."

Ne kontrollerként keresd hanem úgy, hogy gamepad!

Csak itt 24 oldalnyi van

[link]

2020. máj. 2. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:

oh,hogy igazából gamepad-ként kell rákeresni,jó tudni :D.

köszöntem szépen a segítségedet!

2020. máj. 2. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Néhány spéci, drága kontroller kivételével semmilyen után gyártott még csak meg sem közelíti az eredeti padok minőségét. Sem használat, sem élettartam szempontjából. Csak mondom.
2020. máj. 4. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!