Szükséges 2 darab UPC (mostmár Vodafone) mediacard?
:), nem tudom, ez hogy sikerült nálatok, elvileg a szolgáltató egy csomagban 3 Boxot ad ki, ha a 4. is kell, akkor 2x szolgáltatàs ár(úgy Tudom)... Tehát, 1boxért fizetsz 8k-t
2-ért 9-et
3ért-10ezret
A 4. Box nem 11, hanem 16?!
Ez nem lenne buli, mit csináltatok összehuzaloztátok a két televiziót?
Bár akkor is a másik TV-n csak az analógnak kéne mükôdni...de az is lehet, hogy Mivel a Voda új, és ti új elofizetest csináltatok, pár honapig ez az ajándék?!
Nem tudom. :)
nem volt felesleges, beakadhatott vmi a TV szoftverében, ezért megy azóta is
első válaszoló meg azt se tudja melyik bolygón van
#2-es nincs tisztában a dolgokkal, NEM bántom, Mert lehet csak most ébredt a délutáni csendespihenôbôl. 😂
Menu Fel a Voda oldalára
"Egy ügyfél összesen maximum 3 – bizonyos esetekben maximum 2 – Mediabox-szal rendelkezhet, erről bővebb tájékoztatást a Vodafone Lakossági Vezetékes ÁSZF 2-es számú Díjszabás melléklet 2.2 pontjában találsz. A Mediaboxokat egymással párhuzamosan is használhatod, így egyszerre több felvételt is le tudsz játszani egyidejűleg.
A fentieken kívül, összesen 4 mobil eszközt is hozzárendelhetsz TV előfizetésedhez a Vodafone TV mobil alkalmazásban a Selfcare alkalmazáson keresztül, de egyszerre párhuzamosan csak 2 mobil eszközön tudsz élő TV adást vagy más videó tartalmat megtekinteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!