Ha egy új fülhallgatót akarok venni, akkor hol lehet megnézni illetve milyen "jelölés" mutatja hogy milyen basszus van benne?
Figyelt kérdés
Általában ha veszek egy fülhallgatót, akkor mindig a hátuljára vannak ráírva az adatok. Eddig oké, de hol tudom megnézni hogy milyen basszus van benne? Sok olyan fülhallgató van ahol szinte semmi basszus nincs. Nekem egy jó mély basszusos kellene. Esetleg vmi fülhallgató márkát tudtok mondani? Vagy hol tudom megnézni?2008. nov. 23. 09:55
1/5 anonim válasza:
www.tajtimusic.hu
Még fel is hívhatod és válaszol.
2/5 anonim válasza:
Nem írtad, hogy otthoni zenehallgatásra akarod-e használni vagy esetleg egy MP3 lejátszóval, mondjuk buszon. Az utóbbiban nem nagyon vagyok otthon, de ha otthon akarod használni, akkor ajánlom az AKG, Sony, Sennheiser márkákat. Ezek kb. félprofesszionális kütyük.
3/5 A kérdező kommentje:
Inkább MP3hoz és telefonokhoz kellene fülhallgató
2008. nov. 23. 14:52
4/5 anonim válasza:
AKG, és az ún. "agybadugós" füleseket ajánlom. a sonyit annyira nem, nagyon kicsi basszus van benne a többihez képest.
5/5 anonim válasza:
elvileg rajta van a hátujján? bass: ennyi pop: ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!