Menyi lehet a szivargyujto maximalis feszulcsege?
Audi a5 problemak vannak a aramkorel miutan egért tapasztaltam a csintalankodni.a radiom kis be kapcsol a izók mindig kiegnek vagyis a izo vege lesül a kontaktusnal.ha aszivargyujtot bedugom zavarja a radio frekveciat ep ha mukodik.14.6V-- felet mertem a szivargyujtoban30V~
A 30 nem is ertem mi az mikor 15A biszti van.
Megorulok mar etol a kocsitol.
SEGITCSEG
Mit nem értek en?a te helyesirasi fétised?jaj neked inteligencia igen bocs mert kb fele kapacitásod fedi le.hogyne érteném.te nem értenem hogy a inteligencia nem it kezdődik ahol te fitoktatod.de mondom te mas szinten nyomod.ne eddzél már annyit.semelyeskedo te vagy elejétől fogva baszki.hát miert fály az neked hogy sose jartam magyar iskolába eshogy nem fogom bekapcsolni a hiba javitot a googlen.miért tenném.adtol te ugyan olyan paraszt maradsz.hogy valaki felkeszül meg fogalmaz visza olvas majd kijavit.mert retteg hogy ra szanja magat ide írni ahol epen egy felvideki magyart szednek szélyel azért mert epen egyik kezeben forrasztó a googlenak diktaltam hogy mit irjon mikozbe magyar cech angol szlovak nyelveked ismer fel egyszere ep szlovakon volt bocs de te nem értheted.akor csak janiskogyal itta te helyed fiacskám Ha en nem irokvisza (nem akartam igazan de vendegsegbe voltam igazi becsületes magyaroknal)nem ilyen ....roszhiszemu lenézo felényes kedoknel.es de talán nálad nem igazan fut fel a windósz sem faszikam.en,bocsánatot hogy magyar verem van.azért hogy kitartok, es nem forditok ilyen szégyenfoltok miat hátat a milétemnek.es meg ti mind kamu hunok jatcátok a agyatokat hogy mekora magyarok vagytok es románosztok meg ...stb
Szegyeld ell magad debil.hany pofont es hany támadast vedtél ki te kemely legény mert magyar vagy,he.3vertek volna meg egy éve itt kint kassay talpas csicskak.a sajat lagzian kellet helyre rakni a oszesset.helyetettek igen te miatad is mert te hol vagy nagy hazafi olyankor,he?mert en magyar vagyok es igen is az te szarevó......fuj te takarogyal .te senki
Na gyorsan olvasd ertelmezd es basza ra mert törlom mivel sikerult.
Igen te nyertél.
Sikerült a ²szamjegyú IQ hoz alacsonyodnom.
Te nem vagy jo ember en nem tudom a magyar helyesirast de leszarom
Uriember vagyok csak nem ganély emberekel.
Es pont ilyenek miatt.
Tudod te hányszor kerültem problémaba mert nem hagytam magam a szlovakoknak...te neked kellene kezet csokolnod.és a öszesnek akik kisebsegben élnek a határok mentén.mi magyarok!!!es hogy oda tartjuk a orcánkat hogy aljuk a pofonokat te ....fuj
Te egy rosz ember vagy.
Es szaljál le rolam legyel olyan nagyon inteligens es ne rabold a idómet.
Még mindig nem érti az egyszerű:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__gps-na..
"Helyesírásért előre bocsi Felvidéki vagyok néha nehezebben megy, válaszokat előre is köszi."
Ja, lehet így is.
Lehet bunkózni is.
Te melyik vagy?
Úriember vagy tuskó?
Ennyi...
Nem birod elengedni ugye.
Nyisal egy szep magyar szavalo es helyesirasi sitot.ott majerkogyal.
Mar megbocsajs de amiket felsorolsz azokal indittotal baszus.
Felejcsed mar ell.
Amugy ilyenekel mint te inkab sose hozon osze a sors.
Es legkozeleb a temahoz irjal ne a sajat hibaidat kuszobold masokon.
Enyi voltal meg ez a szar tema aminek koze nincs a multimeterhez
Az igazságon nincs mit elengedni.
Ez pedig maga az esszenciális igazság, amit ismét kiemeltem a 14-ben.
Hiába terelsz, ezzel csak lejáratod magad.
Úriember ezt úgy csinálja, hogy amikor segítséget vár, udvariasan viselkedik. Kulturáltan belátja, ha hibázott, így rövid úton túl lehet lépni a problémán és a lényegre lehet fókuszálni.
Az nem jó út, hogy kimagyarázni a nyilvánvalót és sérteni a másik igazságérzetét.
Egyértelműen kifejtettem, hogy amikor én kérdeztem külföldi fórumon, előre elnézést kértem a lehetséges hibákért.
Tehát nekem tiszta a lelkiismeretem, mástól sem várnék el többet, mint amit magam is megtettem már, vagy mások is megteszik.
Nem tudsz meggyőzni, hogy nincs igazam, azaz megsértetted az igazságérzetem, ez pedig mindig vitákat gerjeszt ilyen felületeken.
Te csináltad magadnak a terelést.
Mindent elkövetsz azért, nehogy véletlenül szakmai tudás és tapasztalatok átadására fordítsam ugyanazt az időt, amit a tereléssel elrabolsz tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!