Milyen laptopot ajánlanátok nekem?
Azt hiszem mindenre elég, jó áron. (nem én hirdetem, ill. ha találsz G1-es típust, I7 processzorral az még jobb)
nem irtad le milyen is a mostani Dell Latitude d
legalabb hogy mikori lehet, mikor vetted, ujonan, hasznaltan
#1 +1
arat sem irtal, hasznalt jo e...
Nem valami eros gep teljesitmenyben persze, attol meg hogy i7 ez csak 2mag 4 szalas, es jo regi proci, de azert annyira nem gyenge meg ma sem, grafikaindolgokban viszont gyenge a gep (HD5500 igp)
2015 os a proci, ugy mint egy MacBook Air 2017 es kerdesesben is 2015 os...
jo regi ha 3350M rol van szo 2012es
ellenben eleg jo gep ez, ha nem hibas akkor jonak kellene lennie
ssd t nem tudsz belenyomni?
hasznalatban is lassu vagy betoltesidoben?
#2: bontsd ki lsz., h. mire nem elég ez a proci, thx. ;) és a grafikai kártya is bőven elég mindenre (arra meg bőven ami a kérdező igénye).
Ár/érték arányban:
- jó proci
- jó videokártya
- nagy SSD
- bőséges ram
- jó akku
- kezelhető/hordozható kompakt méret
- bill. világítás
- tükröződésmentes LED kijelző
- folyadékvédelem, könnyű szerelhetőség (csavarmentes bővítési lehetőség)
- gyak. minden csati rendelkezésre áll,
- HP (üzleti kat.) minőség.
Annyi h. ezt a gépet nem gamer hülyegyerekeknek állították össze (hanem pl. a kérdezőnek).
Persze van jobb VGA kártyával Alienware gépek is, minden csak pénztárca függvénye:
#5 #1 ennek szerinted sok ertelme van?
attol meg hogy nem te arulod reklamozhatod eladonak es #5 alapjan eleg nagy az esely erre...
lathatad azt is hogy nem allitottam hogy rossz vetel lenne
persze, árulhatnám én is (de nem én árulom) :), + persze igen effektíve reklám is. :)
A szándékom csak az érvelés volt, felsoroltam az előnyöket - nyugodtan állíts szemben hasonló árfekvésben gépeket, ill. a kérdező ezt 150K-ig bővítette, szv. még akár magasabb árfekvésben is lehet keresgélni.
Vannak jobbak is, nincs vita benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!