Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni a laptopomat egy kicsit újabb verzióra. Most egy Dell Latitude-om van, de kezd kevés lenni, meg már nem mai darab. 18 éves lány vagyok, elvileg szeptemberben megyek egyetemre, ezért is szeretnék most váltani. Olyan laptopot szeretnék amin tudok hobbi szinten programozni, de a mostani laptopom nagyon nehezen viszi a visual studiot. Ti milyen laptopot ajánlanátok?

2020. ápr. 25. 14:34
 1/9 anonim válasza:

[link]

Azt hiszem mindenre elég, jó áron. (nem én hirdetem, ill. ha találsz G1-es típust, I7 processzorral az még jobb)

2020. ápr. 25. 14:43
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem irtad le milyen is a mostani Dell Latitude d

legalabb hogy mikori lehet, mikor vetted, ujonan, hasznaltan

#1 +1

arat sem irtal, hasznalt jo e...

Nem valami eros gep teljesitmenyben persze, attol meg hogy i7 ez csak 2mag 4 szalas, es jo regi proci, de azert annyira nem gyenge meg ma sem, grafikaindolgokban viszont gyenge a gep (HD5500 igp)

2015 os a proci, ugy mint egy MacBook Air 2017 es kerdesesben is 2015 os...

2020. ápr. 25. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
A mostani gépem dell latitude e6430s, 4 éve van meg, használtan vettem, de újszerű állapotban. Használt gép is megfelel, árban max 150 ezerig gondoltam.
2020. ápr. 25. 15:38
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jo regi ha 3350M rol van szo 2012es

ellenben eleg jo gep ez, ha nem hibas akkor jonak kellene lennie

ssd t nem tudsz belenyomni?

hasznalatban is lassu vagy betoltesidoben?

2020. ápr. 25. 15:59
 5/9 anonim válasza:

#2: bontsd ki lsz., h. mire nem elég ez a proci, thx. ;) és a grafikai kártya is bőven elég mindenre (arra meg bőven ami a kérdező igénye).

Ár/érték arányban:

- jó proci

- jó videokártya

- nagy SSD

- bőséges ram

- jó akku

- kezelhető/hordozható kompakt méret

- bill. világítás

- tükröződésmentes LED kijelző

- folyadékvédelem, könnyű szerelhetőség (csavarmentes bővítési lehetőség)

- gyak. minden csati rendelkezésre áll,

- HP (üzleti kat.) minőség.

Annyi h. ezt a gépet nem gamer hülyegyerekeknek állították össze (hanem pl. a kérdezőnek).

Persze van jobb VGA kártyával Alienware gépek is, minden csak pénztárca függvénye:

[link]

2020. ápr. 25. 16:03
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

* 3320M

te arulod? Majd arulhatod te is mostanidat

2020. ápr. 25. 16:06
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

#5 #1 ennek szerinted sok ertelme van?

attol meg hogy nem te arulod reklamozhatod eladonak es #5 alapjan eleg nagy az esely erre...

lathatad azt is hogy nem allitottam hogy rossz vetel lenne

2020. ápr. 25. 16:13
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

pl itt vannak HP G1 ek es kinalatbol azok a legjobb ar-ertek aranyuak

ezek is regiek persze

2020. ápr. 25. 16:15
 9/9 anonim válasza:

persze, árulhatnám én is (de nem én árulom) :), + persze igen effektíve reklám is. :)

A szándékom csak az érvelés volt, felsoroltam az előnyöket - nyugodtan állíts szemben hasonló árfekvésben gépeket, ill. a kérdező ezt 150K-ig bővítette, szv. még akár magasabb árfekvésben is lehet keresgélni.

Vannak jobbak is, nincs vita benne. :)

2020. ápr. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!