Hogy lehet es3 formátumban elküldeni egy tulajdoni lapot?
Figyelt kérdés
Lekértem a földhivataltól a a tulajdoni lapot (pdf) formátum, aztán e-szignóval megynittam, de innentől nem értem, hogy emailben hogy lehetne es3 formátumban elküldeni?#es 3 formátum
2020. ápr. 20. 17:56
1/3 anonim válasza:
e-szignóhoz másold be - és átalakítja pdf-be, és azt mentsd el!
2/3 anonim válasza:
Az eszignó programban ha elmented a fájlt, kapsz egy .es3 formátumú fájlt. Ezt már be lehet csatolni az e-mail mellékleteként.
Amúgy ennek van értelme? Az .es3 formátumot használják hitelesített (digitálisan aláírt) fájlok tárolására, azaz (feltételezem, hogy) ha hiteles tulajdoni lapot kérsz le, akkor eleve .es3 formátumban kell kapnod, és azt továbbítani. Azaz nincs szükséged arra hogy a pdf-et kivedd belőle, hanem a kapott fájlt csatolod mellékletként.
Ennek folyamata: a levélírás szerkesztőlécén kell látnod egy gemkapocs ikont, arra kattintva tallózható be a fájl. Vagy vannak szolgáltatók, ahol a fájlt megfogva és az ablakba behúzva szintén feltölti csatolmányként.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. ápr. 20. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!