Miért szr az egér?

Figyelt kérdés

Vezetéknélküli egérről lenne szó. Tulajdonképpen azt csinálja, hogy akárhogy is "húzom", azaz használnám az egeret, az egér nem úgy húzódik, konkrétan ráncigálnom kell, hogy működjön.

Azóta szét lett szedve, azóta meg az alján az a piros cucc nem is pirosodik már, szóval kuka.

#Szareger
2020. ápr. 19. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

ha lézeres akkor nem is fog pirosodni, mert nem a látható fény tartományán belül mozog

van külső merevlemez csatlakoztatva a géphez?

2020. ápr. 19. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Pl. rossz felületen használod, gyenge az elem, stb.
2020. ápr. 19. 09:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Két napja lett benne cserélve elem, mert először én is azt hittem az a baja
2020. ápr. 19. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:

én is szívtam ezzel és nekme a külső vinyó zavart be. Egy külföldi fórumon írta valaki, hogy az usb3-as külső merevlemezeknek van olyan baja hogy zavarja a bluetoothos egeret - és tényleg... kihúztam és jó lett.

az is lehet, hogy valami más zavarja az egeredet. mikrosütő (akár a szomszédé is), eifi, gagyi ledes lámpa vezérlője, kaputelefon akármi.

2020. ápr. 19. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!