Miért kezd el éjfélkor csörögni a telefonom?
Figyelt kérdés
23:59-kor elkezd csörögni a mobil de nem lehet felvenni, meg nem is úgy cseng ahogy be van állítva a csengőhang. Ez amúgy egy sima LG A100 telefon. Már 5. napja csinálja ezt. Tegnap este kikapcsoltam, erre a vonalas kezdett el csörögni éjfélkor. A mobil telekomos, a vonalas invitel. Nem értem hogy mi lehet a probléma.2020. ápr. 18. 12:12
1/7 A kérdező kommentje:
És ráadásul ugyanolyan hanggal szólal meg mindkettő
2020. ápr. 18. 12:24
2/7 Szervizmérnök úr válasza:
Tehát a vonalas telefon csengésének hangja is ugyanolyan, vagy még meg is változtatja magát az eredetihez képest?
Álmodtál szerintem.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Ez tényleg inkább az ezotéria kategóriája. Rajtad kívül más is hallotta? Hogy a mobilnál szoftverhiba lép fel, az elképzelhető. De hogy a teljesen más rendszerű vezetékes ugyanazt csinálja, na az már nem.
5/7 anonim válasza:
a vonalasod is telekom vonal, de ebbe mosz ne menjünk bele.
nem lehet, hogy ébresztő van beállítva?
a vonalasra is lehet ébresztőt beállítani!
vagy még azt tudom elképzelni, hogy valaki szivatni akar téged. Családban, ismerősök között nincs véletlenül valmai haragosod?
7/7 A kérdező kommentje:
az eset anyámnál történt, csak amíg nem tudtam személyesen megnézni, meg akartam nyugtatni, hátha valakinek volt hasonló tapasztalata. a vonalason volt beállítva az ébresztő 00:00-ra. :)
2020. ápr. 23. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!