Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki használ még windows xp...

Valaki használ még windows xp t, vagy windows 7 et, mert én windows 10 et használok, de le akarom váltani, mert utálom?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 10:42
1 2
 11/11 Alfa1 válasza:
43%

Az XP óta nekem sem tetszenek a Windows verziók, föleg a 7-es nem. A Win10 elviselhetö, de megértem, ha nem tetszik.

Ha nincs olyan program, ami nagyon-nagyon Win specifikus (pl. sportórák szinkronizáló szoftverei, amik csak Win, és Mac alatt futnak), akkor a Linux Mint-et javaslom.

Kifejezetten az XP utáni Win7, Win10 verziókkal elégedetlen felhasználóknak fejlesztették. Ingyenes, nincs vírus, és mindent tud, amit a Windows (kivéve a már említett termék-specifikus szoftvereket).

2020. ápr. 26. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!