Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a gépbe!...

Nem tudok belépni a gépbe! Valaki segít?

Figyelt kérdés
Windows 10(legális), Intel Core 2. Újra tettem a gépemet(nem a Windows-ot). Kék háttéren fehér betűkkel van írva hogy: Kezdjük a régióval. Ez megfelelő lesz? (És alapból kiválasztotta a Magyatországot). Csak itt jön a problémám hogy nem tudok tovább lépni. Bármit csinálok az egérrel/billentyűzettel nem csinál semmit. Az egérbe is meg a billentyűzetbe is tettem új elemet, hogy hátha az a probléma de nem sikerült így se. A kijelzőn még a kulzor se jelenik meg. Aki tudja hogy mi lehet a megoldás, az kommentbe írja le.

2020. ápr. 16. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

- már a másik kérdésednél is mondtam, hogy próbáld vezetékes billentyűzettel, egérrel. A bluetoothos egeret nem fogja felismerni addig míg a bluetooth driver nincs telepítve.

- "Újra tettem a gépemet(nem a Windows-ot)." Ezt a mondatod pedig továbbra sem tudom értelmezni :D

2020. ápr. 16. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Vezetékes egérrel is a 2.0-ás usb portot használd
2020. ápr. 16. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Az egerem nem bluetooth-os, de a billentyűzetem bluetooth-os
2020. ápr. 16. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az egerem nem bluetooth-os"

"Az egérbe is tettem új elemet"

Akkor miért kell bele elem?

2020. ápr. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!