Macbook Air laptop tapasztalatok?
Hasonlókat tudok én is mondani, mint az előző, csak nekem 2017-es, 8 gigás van. Nagyon-nagyon szeretem annak ellenére, hogy okoz párszor fejtörést az "egyedisége"(innen is köszi Jobs). Sok olyan program nem fut rajta, amit a windows-osokon megszoktam, persze tudom, vannak alternatívák és akár jobbak is, de hát a megszokás...Amikor végre beállt minden, én hülye frissítettem a Catalinára, onnantól fogva megint nem tudtam egy csomó programot használni, még a Canon-ra is várni kellett jó pár hetet, hogy a nyomtatót frissítse az új verzióra.
Legújabb hülyeségem, szereztem kéztől egy külső HDD-t, amire szükségem volt, de egyszerűen nem is jutott eszembe, hogy itt is számít az operációs rendszer (mentségemre szólva nő vagyok), úgyhogy ahhoz hogy használni tudjam, le kellett töltenem a Paragon Software-t, ami csak 10 napig ingyenes, aztán meg kellene venni.
Ettől függetlenül életem legjobb és leghasznosabb nyereménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!