Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rtx videókártya vásárlása...

Rtx videókártya vásárlása mennyire éri meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy új számítógép vásárlása előtt állok, ezért elkezdtem utánaolvasni a különböző videókártyáknak. Belefutottam olyan bejegyzésekbe, amik szerint az rtx (a bejegyzések többsége az rtx 2080-as kártyáról szólt) videókártyára cserélése után a játékok, vágó programok egy idő után crashelnek. (Például ark:survival evolved). Más is tapasztalt ilyet? Esetleg van valami más, amit tudnom kéne?

2020. ápr. 13. 20:26
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

mas vga knal is van/volt igy

ezeket driverekkel megoldjak (majd)

arra gondolsz hardveres hibajuk van?

ha megnezed AMD nel mindeg sokkal tobb gond van ilyen teren...

vagyis mire gondoltal mit szeretnel? Regebbi nvidia t? miert ott ilyenrol nem olvastal?

kijon egy uj jatek az majd crashel azo(ko)n mig 2080 (20asokon) on nem

mellesleg ha birsz varni sokat akkor 30asokig varsz

2020. ápr. 14. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel csak RTX-es kártyákról olvastam ilyet, (GTx videókártyákról is hallottam már, viszont az nem csere után volt),ezért gtx vásárlásában gondolkodtam. A GTX 1660 Ti-t nézegettem. A másik opció, ami miatt elkezdtem utánanézni az RTX kártyáknak, az az RTX 2060. Ott átlag 10 fps-sel több van. Mivel tudom, hogy 10 fps is sokat szokott jelenteni, ezért kérdeztem meg gyakori kérdéseken, hogy más is találkozott-e már hasonló problémával.
2020. ápr. 14. 09:18
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

"csere utan" a kulcsszo?

ha ilyen miatt aggodnak akkor legyaluljak regi drivert elotte

ha ilyenre gondoltal hogy masik driverrel osszekeveredik, de ez alap dolog

Csak emiatt en nem mondanak le 20asokrol...

ellenben annyira sokat ne? Vesztel regebbiekkel sem (10esek, 16osok)

2020. ápr. 14. 09:37
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

GTX1660Ti es RTX2060 kozott gondolkodsz tehat?

prohardver.hu n mit mondanak hogy ne vedd meg ujabbat?

2020. ápr. 14. 09:39
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

"ujjabbat" - tech tamogatas teren

mert elobb jelent meg 2060 mint 1660Ti

2020. ápr. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!