Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopban kicserélhetem a...

Marci1992 kérdése:

Laptopban kicserélhetem a képernyőm egy nagyobb felbontású LCD-re?

Figyelt kérdés

Eddig egy HD (1366 X 768) 40pin fényes kijelő volt benne. Ezt letudnám cserélni egy HD+ (1600 X 900) 40pin-es matt LCD-re? Vagy ugyan ólyan felbontásura lehet csak cserélni?

Maga az LCD mérete ugyan akkora és ajálja az én laptopomhoz is. (Acer aspire 5755g)

2020. ápr. 11. 23:21
 1/1 Mr. V. ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy támogatja. Ahogy a benzintankba is bele megy a gázolaj pisztolya, mégse szerencsés azzal tankolni.

A BIOS is van 1 felbontáson, így ha netán működne is, rendszeren kívül (BIOS, DOS, betöltés) csak a kisebb méretben lenne a kép, akár ez is előfordulhat. A rendszernél meg ugye a beépített videókártya ha nem tudja ezt a felbontást (mert nem ismeri, tiltott, max 1366), akkor szintén nem valószínű, hogy menni fog.

Tehát a siker nem garantált, de próbáld ki és írd le itt az eredményt, hogy mások is megtudhassák.

2020. ápr. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!