Miért zúg a hangfalam?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már van pár ilyen kérdés, de nem találtam azok válaszában megoldást.
^
^
egy ilyen hangfalat vettem és amint áramot kap előjön a zúgás, igen egy csomó kábel fut a a hangfal körül, de ideiglenesen orvosolni tudom a zajt, arra jöttem rá, ha egy bizonyos dőlés szögben van mindenféle zúgás megszűnik, ezt úgy érem el, hogy beszúrtam alá egy szövegkiemelőt, ezzel kitámasztva...
De amint ki és bekapcsolom újra, már máshogy kell döntenem hogy elérjem a a zúgás megszűnését
És még fontos, hogy csak az egyik hangfallal van ilyen probléma, amivel a hangot szabályozom, az lenne a fő hangfal.
Kérlek segítsetek, minden bekapcsolásnál legalább 5 percet szenvedek ezzel.
2020. ápr. 11. 15:03
1/2 Mestersarkany01 válasza:
Ez egy pozitív tulajdonság, bár sok embert idegesít. Direkt tették bele, ezzel fokozva az élményt.
2/2 A kérdező kommentje:
Kicsit komolyabban?
2020. ápr. 30. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!