Vegyek új asztali ventilátort, vagy ne vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 23cm átmérőjű, szerintem legalább 12 éves ventilátorom, még valamikor pekingi olimpia előtt vettem. Oszcillálója már nem a legjobb, de amúgy ha fixen van, akkor fúj rendesen. Vegyek újat, vagy jó lesz ez még?2020. ápr. 6. 14:17
1/2 anonim válasza:
ha fixen működik, akkor nem kell újat venni. Nekünk itthon még van egy NDK-s is, ami 2 óra után melegszik is, de picit használni még jól szokott esni :D
2/2 anonim válasza:
a lapátok milyenek? nekem a régi ventimen a lapátok anyagy úgy elöregedett, hogy úgy tört mint az üveg. Ha a tiéd még rugalmas akkor használd amíg ki nem leheli a lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!