Nike.com-rol rendelek cipőt 90 euróért az a végén mennyibe fog kerülni szállítással meg ilyenekkel eggyütt?
Figyelt kérdés
kb hány nap még kihozzák a cipőt?
és szoktatok rendelni innen vagy inkább boltból?
#Nike #nike.com cipő
2020. ápr. 4. 20:00
1/9 anonim válasza:
Olvasás? Ott van az oldalukon:
Ingyenes standard szállítás NikePlus-fiókoddal.
A standard szállítással megrendelésed 3–7 nap alatt érkezik meg; a hét 5 napján szállítunk ki.
A vásárolt termékeket bármilyen indoklással ingyen visszaküldheted 60 napon belül.
Egyes termékek kivételt képeznek az ajánlatból. Bővebben a Nike.com szállítási opciókról és visszaküldési irányelvekről.
2/9 anonim válasza:
Ha most rendeled, a vírus miatt kicsit késni fogba csomag. Én is várom, hogy érkezzen, de nem nagyon akar.
3/9 anonim válasza:
Én lassan két hete rendeltem, mai napig nem érkezett meg a csomag, e-mailt sem kapok, az oldalon található információt pedig kevésnek érzem.
4/9 anonim válasza:
Március végén rendeltem a nike.comról, pár napja vettem át. Regisztrálj a nike alkalmazásnál és ott nyomonkövetheted a csomagod. Mindent jelez és látod is, hogy mikor érkezik ott meg.
5/9 anonim válasza:
Basszus, közel 1 hónap a szállítás?
Megbízható egyébként?
6/9 anonim válasza:
Vírus miatt volt hosszabb a szállítási idő, de igen, megbízható oldal és cég.
7/9 anonim válasza:
Leírnád mi a pontos menete az előreutalásnak? Sose utaltam még előre, mert mindenhol azt írják nem szabad.
Küldenek egy számlaszámot amire utalni kell az összeget?
8/9 anonim válasza:
A nike.com oldalon rendeléssel egyszerre azonnal kifizeted bankkártyával, másképp meg sem tudod szerintem rendelni. De ha regisztrálsz a Nike alkalmazásban, akkor ingyenes a szállítás. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!