Facebookon már nincs lehetőség arra h lássam miket lájkolgatnak az ismerőseim?
Több évvel ezelőtt volt fb-m és akkor volt egy ilyen ticker (percről-percre sáv) amiben lehetett látni hogy mások mit csinálnak. Pl hogy hozzászóltak valamihez, vagy belájkoltak valamit - és egyből jelzett.
Most újra regisztráltam, és vártam hogy megjelenjen ez a sáv. Azt hittem aktiválódni fog, de mivel 200 ismerős után sem történt semmi, ezért utánanéztem.. Így derült ki számomra hogy kikapcsolták pár éve ezt a funkciót.
Más kiegészítő, vagy megoldás nincs ? amivel nyomon tudnám követni az ismerőseim tevékenységeit..?
Nincs. Adatvédelem.
És nagyon helyes szerintem, hogy nincs. Ne leselkedjen utánam senki ilyen szinten.
Megosztott tevékenységeiből, nem?
Azt nem látod, hogy valaki lájkolt valamit, vagy kommentelt egy oldalon. Csak azokat a dolgokat látod - elvileg - amit direkt megosztott. Nálam legalábbis így van.
Az a nagy helyzet h tényleg nincs már percről-percre sáv - viszont valahogy mégis látják mások hogy mit csinálok.
Tegnap este egy oldal (drogriporter) által megosztott tartalomra - írtam egy kommentet.
Ez egy olyasmi volt amit nem nagyon akartam hogy az ismerőseim lássanak, de mivel senki más olyan nem "kedvelte" ugyanezt az oldalt - gondoltam nem lehet gáz. (Nem így lett..)
Ma már olyan ismerőseim is lájkolták, reagáltak a hozzászólásomra - akiknél látszólag semmilyen kapcsolat nincs - az oldallal.
Tehát valahogy a kedves fb bedobta nekik h írtam oda egy hozzászólást.
Hiába nincs már az a sáv - semmi nem változott...
Én nem látok ilyet az ismerőseimtől, és az én bejegyzéseimre se szoktak "illetéktelenek" reagálni.
Akkor te beállítottál (vagy nem kapcsoltál ki) valamit, ami miatt mindent megosztasz, vagy a fene tudja...
Kommenteket feldobhatja, lájkolásokat nem. Illetve oldalkedveléseket igen.
A "photos/posts liked/commented by xy" lehetőséget én nagyon sajnálom, hogy kivették. Értem, hogy adatvédelem, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!