Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bocsi, nem értek hozzá, azért...

Bocsi, nem értek hozzá, azért kérdezem, hogy lehet megállapítani, hogy egy telefont, vagy tabletet össze lehet e kötni HDMI csatlakozóval a TV vel?

Figyelt kérdés
Szeretnék filmet nézni,tabletről, vagy telóról az okos tv .n Azon tudom, hogy van ilyen csatlakozó, és láttam a beállításoknál is.Viszont nem tudom milyen eszköz alkalmas erre.A családban van egy Vernee thor telefon ,egy Samsung J5,nNavon tablet.Ezek közül össze leht kötni valamelyikkel a tv -t...?
2020. ápr. 2. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyiket se :D
2020. ápr. 2. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Ó,de kár...akkor milyeneket lehetne ?
2020. ápr. 2. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
milyen típusú a tv?
2020. ápr. 2. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ahhoz a telefonnak támogatnia kellene az MHL-t, és megfelelő kábel is kéne. A tableten is kéne legalébb egy mini-HDMI csatlakozó, szintén megfelelő kábellel. Ha szerencséd van, a tévén le tudsz játszani USB-ről ezeken tárolt filmeket.
2020. ápr. 2. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen edfig is ugy neztunk filmeket..ratettem pendrive ra,es a tv n neztuk.De nem szeretnek toltogeti,van olyan film amit nem lehet.

Ezert szeretnek valahogy osszekottetest a Tv es a telo kozt.

2020. ápr. 3. 05:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha van USB kábeled, azzal össze tudod kötni őket. Tekintsd úgy, mintha pendrive lenne.
2020. ápr. 3. 10:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, de nem kell rajta beállítani valamit?Így túl egyszerű lenne...Ha a telómon elindítok egy filmet, akkor hogy fogja mutatni a TV-n?
2020. ápr. 3. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt írtam, hogy "Tekintsd úgy, mintha pendrive lenne". Kikeresed a fájlt a távszabályzóval, és elindítod. A tévé fogja lejátszani a filmet, nem a telefon.
2020. ápr. 3. 17:59
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem lehet ugy " tekinteni" hiába magyarazod!

Ha bedugom,az még nem adathordozo!Nem ismeri fel annak,nem látja,csak a pendrive ot,tehát le se tudom játszani!

Ha csak ennyi lenne,nem kéne hdmi meg hasonlok!

2020. ápr. 4. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Igazad van, bocs, nálam sem tud csatlakozni a telefonhoz, de azért még próbálkozom, és beszámolok az eredményről. Elvileg mennie kéne.
2020. ápr. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!