Milyen laptopot valasszak?
Figyelt kérdés
Iskola miatt kell, egyetemre megyek lassan, es jol jon. Az akkuja eros legyen, mert nem leszek mimdig tolto kozepeben vele, lehet, hogy kint a szabadban tanulok vele, vagy suliban nem lesz idom tolteni. Cd lejatszo legyen benne mindenkepp! Koszonom, ha segitetek!2020. ápr. 1. 14:46
1/7 anonim válasza:
Milyen árban keresel? Ha nem sok a pénzed, jók a külföldről behozott használt üzleti laptopok. A cég átnézi, átmatricázza a billentyűzetet, fél év garanciát ad. Megbízható, jó gépek ezek. De nézd meg alaposan azt, mennyit bir az aksi. Ha kell, vegyél bele újat. Legjobbak a DELL és a Thinkpadok.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszomom szepen! Arban sajnos nem tudok sokat raszanni, szoval amiket kuldtel, tokeletesek:) Edesapam is ezeket ajanlotta, az uzleti hasznalt gepeket. Azt hiszem adok egy eselyt nekik:)
2020. ápr. 3. 22:03
5/7 A kérdező kommentje:
Annyi kerdesem lenne meg, hogy az A, B, A minusz stb kategoriak mit jelentenek pontosan?
2020. ápr. 3. 22:13
6/7 A kérdező kommentje:
Meglett a betuk jelentese is, nincs tobb kerdesem!:D
2020. ápr. 3. 22:16
7/7 anonim válasza:
Profi számítógépes ezeket veszi, mert az olcsóbb újak olyanok is. És ezeknek az új ára 400-500 ezer ft. A Lehelen a bolt jó hely, én is ott vettem vagy négy éve egy Thinkpadot. Letették alulra a vitrinben, de én azt akartam. Be volt nyomodva a teteje, más baja nem volt. Most rakattam bele ssd-t. Igen jó kis gép (Thinkpad x201-es).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!