Kopasz55 kérdése:
TP-LINK Wi-Fi beállítás?
Figyelt kérdés
Évek óta használok egy TP-LINK rútert, a számítógépem ethernet kábelen kapja az internetet. Sok gigás mobilnetem van a telefonomon, el se fogy egy hónapban, szóval nem használtam a wi-fit. Vettem egy laptopot, szóval jó lenne a wi-fi de elfelejtettem a jelszavam. Meg lehet nézni valahol, vagy ha nem, egy jó leírás kéne az új jelszó létrehozásához.2020. márc. 30. 10:56
1/4 anonim válasza:
Fordítsd meg a routert, az alján ott van kis táblán a beállítási lehetőség.
2/4 P.O.C. válasza:
Ha a Wi-Fi jelszó kell, akkor a legegyszerűbb ha a vezetékesen kapcsolódsz a routerhez a laptopoddal egy Ethernet kábellel.
Utána előhívod a webes felületet, utána ott megnézed.
De ha már eleve a webes felület jelszavát se tudod (ami alapértelmezésbe admin/admin), akkor resetelni kell az egészet.
3/4 A kérdező kommentje:
A webes felületet már próbáltam, de nem enged be a jelszó nélkül.... Hogy lehet resetelni? Utána már elboldogulnék.
2020. márc. 30. 11:27
4/4 P.O.C. válasza:
A reset gombot kell nyomni 6-10 másodpercig, míg a router újraindul. Ez abból látod, hogy minden visszajelző LED egyszerre gyullad ki rajta.
Ha jól csináltad minden beállítás, jelszó a gyári értékre áll vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!