Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vivitar digitális fényképezőgé...

Vivitar digitális fényképezőgép? Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Édesanyám szeretne egy olcsó digitális fényképezőgépet venni, semmi komoly célra, csak annyira, hogyha meglátogatja távol lakó unokáit, akkor tudjon fényképezni. Az edigitalon találtunk olcsó, Vivitar márkájú fényképezőgépet 15-16 ezerért, csak sajnos nem igazán találtam termékjellemzőket, csak egy darab véleményt itt a gyakorikédéseken, hogy nem túl jó a képminőség. Nem tudna valaki, aki jobban ért hozzá, bővebb információt adni róla (van-e magyar menü, mennyire könnyű kezelni egy 50-es nőnek - akinek ez lenne az első fényképezőgépe, milyen memóriakártya kell bele, stb.)?

Köszönöm szépen!

2010. júl. 26. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Gagyi kinai cucc.

huszonvalahány ezerért egy értelmeset is kapsz aminek pl magyar a menüje,és itthon is szervizelik....

2010. júl. 26. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

silány a képminőség. nem szabad megvenni!

[link]

20-30 ezer között kapható

a nikon coolpixek közül majdnem az összeset bátran merem ajánlani, könnyen kezelhető, kézreálló, és olcsóak

2010. júl. 26. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A mai telefonokkal jobb képet lehet csinálni....gyerekeknek jó osztálykirándulásra,amit nem félt a szülő h elveszik v. tönkremegy.
2010. júl. 26. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg inkább Nikon coolpix, én azon nőttem fel...
2010. júl. 26. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, igazából én sem nagyon bíztam a dologban, ezért is tettem fel a kérdést. nekem casiom van, az jól működik, csak hát szét van szórva a család az országban, így nem tudom anyumnak kölcsönadni...

(azért még szívesen várok válaszokat :))

2010. júl. 26. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt egy teszt az olcsó gépekról! ne vegyétek meg ezt a gépet

2010. júl. 27. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Canon PowerShot A490

utolsó voltam

2010. júl. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!