Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kitöröletm...

LuckeY-ista kérdése:

Mit csináljak ha kitöröletm egy mappát adatokkal és nincs a lomtárban? De a lomtár nem volt üritve

Figyelt kérdés

mert véletlenül nem azt töröltem amelyket akartam és rögtön a lomtárt néztem de az üres volt

am Windows 7-em van

2020. márc. 25. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen törölt fájl helyreállító programok. Most konkrétat nem tudok neked javasolni, de hátha valaki majd igen.

Azzal lehet esetleg próbálkozni, de sok reményt ahhoz se szabad fűzni, az csak egy ilyen hátha megoldás.

2020. márc. 25. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Recuva program, mélyszkenneléssel. Helyreállítás mindig másik meghajtóra történjen. Minden beavatkozás saját felelősségre.

Arra tippelek, a mappa nem fért volna el a lomtárban, ilyenkor rákérdez, hogy végleg törölheti-e (és nem azt, hogy törlöd-e vagy sem).

2020. márc. 25. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Getdataback for NTFS. De addig ne használd a gépet, mert felülítod vele a törölt területet, és utána nem fog menni a visszaállítás!
2020. márc. 26. 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a miértjét, de nekem volt, hogy mappát nem is rakott lomtárba, csak fájlokat, de aztán megoldódott újratelepítéssel. A másik meg, hogy az is lehet, hogy nem fért el a lomtárban már és azért, na meg lehet törölni úgy is, hogy ne kerüljön oda, hanem eleve törölje le végleg.
2020. márc. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!