A jó minőségü mikrofonom 3-szor leesett az asztalomról. Ettöl romlik a mikrofon képesége? Zúgni fog? Lessz nagy alapzaj? A mikrofonom egy lewitz c100usb kondenzátoros mikrofon.
Telefonnál is előfordul, hogy leejtik és sérül a mikrofon, behalkul. Ezt magam is tapasztaltam, elektret mikrofonnál. Lényegileg kondenzátor az is, csak nem igényel külső polarizáló feszültséget (tápfeszültséget igényel, de az a néhány volt csak a benne lévő kis erősítőnek kell).
Újabb telefonokban már MEMS-alapú a mikrofon is, az talán kevésbé érzékeny, de nem "teszteltem" még ilyen szempontból.
Ezt már írtad a címben is, illetve a típus is adott.
Nagyobb probléma, hogy a korábbi kérdésednél a leejtést nem említed, ami a válaszolókat félrevezetheti.
Konkrétan elárulhatom, hogy amikor azt a kérdést láttam, megfordult a fejemben, hogy talán ütést kapott?
Viszont akkor más dolog miatt nem értem rá válaszolni, később meg elfelejtettem.
Másnap láttam ezt a kérdést, itt meg pont arról beszélsz, amire előző nap gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!