Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miert megy el az internet?...

Miert megy el az internet? UPC-s vagyok es minden nap tobb orara elmegy az internet. Orulok ha egy orat mukodik.

Figyelt kérdés

2020. márc. 20. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Modem hiba lesz, nálunk anno a Telekom is ezt csinálta. Egy nap talán 2-3 órára jó volt, aztán eldobta és csak villogott. Egy hét múlva hoztak új modemet, azzal működött. Majd kérés nélkül jóváírtak kemény 300 Forintot a számlán késedelmes hibaelhárítás címszóval. Úgyhogy hívd a hibabejelentőt.
2020. márc. 20. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban.

Miskolcon ma 10 órátol se tv, se net, se telefon.

Nem vagyok garasoskodó, de kifogom számolni mennyi az előfizetési díj, órákra lebontva, és annyival kevesebbet fogok fizetni.

Ha meg nem tetszik a upc-nek ballaghat elfele.

Mellesleg túl van terhelve a hálózat.

Homeoffice,Otthoni netes iskola, karanténban lévők internetezése...

Sok ez.

2020. márc. 20. 18:06
 3/6 szántóvető ***** válasza:
sok ez??tele van a tv a szaros reklámjaikkal egész évben.szuperszélessáv,hipernet meg a f_sz tudja még mi.4g,5g,ezt a szart öntik a nyakunkba.nemtom folytatják-e a hazugságkampányt a vírushelyzet óta mert nem nézek tv-t,de el tudom képzelni hogy igen.
2020. márc. 20. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 Igen folytatják.

Egyetértek minden szavaddal.

2020. márc. 20. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Korona virus miatt nekem is akadozik a net. Delutan 5-7 kozozott neha.

Ilyen meg nem volt.

2020. márc. 21. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Diginek semmi baja. Bár 300 a garantált, abból a 13 éves gépem kb 260-at tud kihajtani, szóval meg se szabad éreznem, hogy terhelt a hálózat, ha betartják a szerződést. Máshol kevesebb a garantált, azt könnyebb megérezni.
2020. márc. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!