Kompakt digitális fényképezőgépek között melyik márka megbízható?
Egy nagyon kicsi, vékony gépet szeretnék venni. Kb. 40e Ft-ig. Főleg bulikon fotóznék vele, tehát fontos hogy sötétben jó minőségű képeket csináljon, és a viszonylag jó minőségű hangfelvétel is fontos. Az sem hátrány, ha tölthető ceruza akksival üzemel.
Elsősorban a márkák érdekelnek, hogy a tapasztalatok szerint melyik a legmegbízhatóbb, de típust is írhattok.
Egy hónapja vettem ilyet, nem egészen vékony, de sokat tud és nagyon jó képeket lehet vele készíteni. SD memóriakártya és ceruzaelem alakú két akku kell bele.
Sztem is nézd meg a Lumix gépeket, de azért nagy csodára ne számíts. Illetve sötétben sajnos sok pici gépnek nem nagyon jön össze ez a fókusz dolog, így még most se számíts nagy csodára.
Bár minden ismertebb nevű gyártó hasonló kompakt gépeket gyárt, nagyon nem tudod elrontani, csak ha ilyen olcsó Conrad és barátai szarokat veszel. Ja, a ceruza elem nem előny, sőt, de hát te tudod.
Szóvak Lumix, Canon, stb...
Lumix-ot én is nagyon nézegettem, csak olyat láttam eddig, ami akksis volt, de köszönöm a linket, ez egész jónak tűnik, meg is nézem élőben valahol. Hangot is vesz fel a videóhoz, ugye?
Mindenképp valami jó márkát akarok venni, nem gagyit, mert hát ki tudja, hogy vannak összerakva.
Amúgy biztos jó a gyári akksis megoldás, meg sokat bír, de mint minden akksi, elfárad egy idő után, és akkor hiába töltögetem, gyakrabban le fog merülni. Nekem meg egyszerűbb bemenni egy akármilyen boltba, és venni tölthető elemeket hozzá.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
No, ha érdekel esetleg mást is, döntöttem, ez lesz a kiválasztott:
Még nem tudom, hogy ezüst vagy fekete, de nagyon jókat olvastam róla. Majd beszámolok róla, hogy szuperál.
Ilyen, csak ezüst a háza:
Köszönöm szépen az infot, de azzal azért tisztában vagyok, hogy mit jelent az AA akksi, pont ezért akarok ilyen gépet. :) Van egy pár ilyenem már, úgyhogy töltőm is van hozzá.
Ez a Lumix sem tűnik rossznak, de a Fuji nekem valahogy jobban bejön, abban is van képstabilizátor, igaz digitális, de van.
Amúgy ha videókat is akarok csinálni a képek mellé, akkor ez a belső memória édeskevés, úgyhogy mindenképp kell bele memóriakártya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!