Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kifolyt egy picit az elem a...

Kifolyt egy picit az elem a kontrollerből?

Figyelt kérdés
Éppen elemcserét végeztem az xbox kontrollerben mikor azt vettem észre hogy az egyik elem egy picit ilyen nedves és kifolyt egy pici. Egyből letöröltem ilyen tisztítókendővel, párszor kezet mostam szappannal de viszket a kezem. Lehet bármi baj vagy jól csináltam mindent?

2020. márc. 19. 12:34
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Lehet egyéni érzékenység, de amúgy nem ártalmas a lúgos elektrolit, legalábbis így futólag érintkezve.

Az elemtartó érintkezőket esetleg korrodálhatja a lúg maradványa, hosszabb idő alatt. Ez olajos ronggyal / papírral letörölgetve védhető ki.

Kézkiszáradás ellen pedig férfiként sem kell szégyellni a kézkrém használatát, szerintem.

2020. márc. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!