Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Azt írja túl melegszik a...

Farkas Akos(death) kérdése:

Azt írja túl melegszik a videókártya de nem, miért van?

Figyelt kérdés
Az MSI afterburnerbe be kapcsoltam a monitoringot és jelen esetben ha be lépek a Cs go-ba egyből azt írja 100°c fokos a kártya le vettem az oldalát és hozzá értem de köze sincs a 100°c-hoz. És mi után ezt ki írta el megy a kép. Miért lehet?
2020. márc. 18. 12:47
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Szedd le amit telepítettél/bekapcsoltál és használd úgy, ahogy eddig. Nem az okokat kell keresni, hanem a megoldást.

Amúgy valószínűsítem hibának, hogy nem a GYÁRI (gyártó oldaláról letöltött) driverek vannak fent, hanem a MS féle butított változat, ezért nem találja azokat a funkciókat, amit a monitorozó elérne, így pedig ez a végeredmény.

2020. márc. 18. 16:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hogy írtál! Bár már sikerült rá jönnöm a hibára. Aztán idő közben újra is kellet pásztázzam a procit és a kártyát.
2020. márc. 19. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!