Kapott már valaki zsarolós e-mailt, amelyben azt írták, hogy webkamerán keresztül megfigyeltek titeket?
Figyelt kérdés
Magyaros a szöveg megfogalmazása, csak itt-ott tűnik magyartalannak. Szerintetek van okom félni? Feltörték az e-mailemet, de nem értem, hogy azon keresztül hogy lehetne bármit is a gépemre tenni, mivel egy régóta nem használt e-mailről van szó, és nem is gmail-es. Ráadásul tudtommal nem is jó a kamerám, egy régi laptopról van szó, és pl. a skype is azt írja ki, hogy nem található kamera, miközben a settigs-nél ON állapotban van.2020. márc. 12. 13:48
1/15 anonim válasza:
Töröld és ennyi. Vagy küldd el a rendőrség online bűncselekményekkel foglalkozó osztályára.
2/15 anonim válasza:
Évek óta megy már, simán megtalálod googleval is. Pl. [link]
4/15 A kérdező kommentje:
De ha nem ia működik a kamerám, akkor nem is tudnak megfigyelni, nem? Mármint ha még a skype-hoz sem tudok kamerát csatlakoztatni, abból arra következtetek, hogy nem is működik, főleg, hogy tényleg régi a laptop. Meg ha itt-ott nem túl magyaros a megfogalmazás, az is jel lehet arra, hogy csak kamuznak, nem? Hogy hátha van, aki bedől neki.
2020. márc. 12. 14:04
5/15 A kérdező kommentje:
Illetve többször lefuttattam a víruskeresést a gépemen, de nincs rajta semmi.
2020. márc. 12. 14:09
6/15 anonim válasza:
Hat ez van, lebuktal :) Most mar mindent tud rolad a nagy testver.
De ne aggodj, olyan sok embert megfigyeltek mar, hogy ugy sem talaljak meg az eppen rolad szolo anyagot :)
7/15 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne vicceld el! Nem szoktam parázni, de most félek. Az van benne, hogy 50 órám van bitcoinban fizetni, és van valamilyen programja, amivel nézi, hogy mikor olvastam el az e-mailt. Az e-mailt január 10-én küldte egyébként, és tegnap láttam.
2020. márc. 12. 14:26
8/15 A kérdező kommentje:
Illetve ha én sem tudom használni a kamerát (erre abból következtetek, hogy skype-on sem tudom használni), akkor logikusan más sem tudja, mert nem működik. Nem?
2020. márc. 12. 14:29
9/15 anonim válasza:
Könyörgöm, olvasd már el amit llinkeltem, és szakértők írtak!!!!
10/15 anonim válasza:
Most már én is tudok rólad mindent kérdező, ha nem fizetsz nekem 10 millió forintot, rád küldöm a chupacabrát meg az olasz maffiát, azok most úgyis nagyon zabosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!