A rossmanbol mai napon vettem egy hajvasalót esetleg visszacserélik?
Figyelt kérdés
A mai nap vettem egy Remington hajvasalot, de csak otthon láttam mikor megnéztem hogy ez egy Mini javasaló, így ha a holnapi napon visszaviszem, blokkal együtt szerintetek visszacserélik? Esetleg aki ott dolgozik, vagy volt már ilyen tapasztalata?2020. márc. 11. 18:15
1/1 Mr. V. válasza:
Biztosan nem örülnek a cserének a könyvelés miatt, így javasolnám, hogy vásárold le az árát, vagy legalább ajánld fel!
Mond, hogy ajándék lett volna!
Ahogy karácsonykor, most is él a 3 napos sértetlen csomagolású termék visszavitele, de kp-t nem kötelesek visszaadni (csak jóindulat kérdése), így a levásárlással tudnak csak kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!