Szerintetek működhetnek ilyen áramfejlesztők?
www.youtube.com/watch?v=VvLdxZUyYrY
Nagyon sok , fantasztikus ,házikészítésű áramfejlesztő
található az interneten , mindenik energiát állít elő ,tulajdon képpen semmiből.Kiprobálta már valaki ezeket?
#4:
Nos itt nem áramfejlesztőről van szó,a kérdező szerintem ezt nem vette észre.
Ez inkább egy idő/energiapocsékoló kapcsolás.
Maximum a videó készítő fejében oszcillált valami.
Ennél sokkal jobb az önmagába bedugható elosztó amit egy öngyújtó Piezó szikrakeltőjével lehet begerjeszteni és az legalább elvisz egy 2Kwattos hősugárzót is.
Már bérelnem kellett egy gyártelepet mert annyira veszik.
Nem győzöm gyártani.
"Nagyon sok , fantasztikus ,házikészítésű áramfejlesztő
található az interneten , mindenik energiát állít elő ,tulajdon képpen semmiből."
Nahát, én ezeket pont nem láttam, linkelnél párat?
Mert ami a kérdésedben szerepel, az egy ordas szivatás.
Elöszöris szeretném lenyugtatni az 5-ös számu
válaszolot ,nem volt 2 esem fizikábol,1-től 1O-ig volt a jegyrendszer,Erdélyi vagyok.Egy évet jártam matematika fizika tanárképző egyetemre ,utánna megszeztem az almérnöki diplomát.
Az, hogy a kérdést ugy tettem fel,hogy szerintetek működhetnek e ... , nem jelenti azt hogy szerintem igen.
1 es válaszoló sok olyan alkatrész létezik, ami látszolag csak játszani jó, de hogy kinézd belőle, mi
minden egyébre is jó,oda már fantázia, sőt néha alapos
ismeret,leleményesség is kell.
És néhány link
https://www.youtube.com/watch?v=jNn_vktq4Yo
https://www.youtube.com/watch?v=40ld-JeEbsA
https://www.youtube.com/watch?v=5WilbSXmeV8
Midenkinek megköszönöm a választ,nem pontozok le senkit.
"...de hogy kinézd belőle, mi minden egyébre is jó,oda már fantázia, sőt néha alapos ismeret,leleményesség is kell.
És néhány link"
...és mutatsz három linket, három ordas kamuval, ami már az első képkockán kitűnik, meg sem kell nézni.
Ezt most miért kellett?
Ez az ismeret? Leleményesség? Leleményes átverés, laikusoknak.
"Egy évet jártam matematika fizika tanárképző egyetemre ,utánna megszeztem az almérnöki diplomát."
A helyedben inkább nem dicsekednék vele.
De még van lehetőséged szépíteni.
Építsd meg bármelyiket működő formában.
Sok pénzem nincs, de a házamat rád iratom, ha hozod a semmiből világító kütyüt.
De kizárólag csak a belinkelt videókból, hogy azért neked is igazad legyen.
És köszi a bizalmat a le nem pontozásért.
Talán másképpen kellett volna megfogalmaznom kérdést, pl
igy :
Szerintetek vannak olyan laikus emberek,akik elhiszik az ilyen áramfejlesztök működőképességét?
15# Vedd már észre,nem Neked irtam a linkeket . A 13-as válaszolo akart megnézni további ,hasonloan nemműködő áramfejlesztöt.És Te ennek alapján eltudod dönteni az ismereteim szintjét. (BRÁVO) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!