Laptopban egy 2200 mph akkumlátor kb. mennyi idő bír ki?
Figyelt kérdés
Nézegettem laptopba akkumlátort találtam egy jót 2200 mph-at csak nemtudom hogy laptopban mennyi időt bír.2020. márc. 6. 16:18
1/3 Szirty válasza:
Biztos hogy mérföld per óra?
Nem mAh?
Az idő egyébként az akkumulátor kapacitásán kívül nagyon erősen függ attól milyen laptop (milyen régi konstrukció) és hogyan használod ezalatt.
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
Még olyan érdekességek is vannak, hogy az akku leggyakrabban 11,1 vagy 14,8 V-os:
11,1 V x 2,2 Ah = 24,4 Wh
14,8 V x 2,2 Ah = 32,6 Wh
Miután a Wh jelenti az energiamennyiséget, attól is függ nagyban.
CPU / GPU terhelés mellett a kijelző fényereje is sokat számít, célszerű minimálisra venni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen mAh csak elírtam😅. Egy régebbi laptop pontosabban egy ASUS x550c. Nem szoktam annyira nagyon terhelni pld.: YouTube, Facebook, filmek ilyesmik
2020. márc. 6. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!