Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopban egy 2200 mph akkumlá...

Laptopban egy 2200 mph akkumlátor kb. mennyi idő bír ki?

Figyelt kérdés
Nézegettem laptopba akkumlátort találtam egy jót 2200 mph-at csak nemtudom hogy laptopban mennyi időt bír.

2020. márc. 6. 16:18
 1/3 Szirty ***** válasza:

Biztos hogy mérföld per óra?

Nem mAh?

Az idő egyébként az akkumulátor kapacitásán kívül nagyon erősen függ attól milyen laptop (milyen régi konstrukció) és hogyan használod ezalatt.

2020. márc. 6. 16:25
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
82%

Még olyan érdekességek is vannak, hogy az akku leggyakrabban 11,1 vagy 14,8 V-os:

11,1 V x 2,2 Ah = 24,4 Wh

14,8 V x 2,2 Ah = 32,6 Wh

Miután a Wh jelenti az energiamennyiséget, attól is függ nagyban.

CPU / GPU terhelés mellett a kijelző fényereje is sokat számít, célszerű minimálisra venni.

2020. márc. 6. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen mAh csak elírtam😅. Egy régebbi laptop pontosabban egy ASUS x550c. Nem szoktam annyira nagyon terhelni pld.: YouTube, Facebook, filmek ilyesmik
2020. márc. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!