Akartam eredetit venni de volt egy kis kavarodás aztán mondtam hogy sz..jon ge..it nem kell, és úgy vagyok vele hogy inkább le töltöm. De előtte megkérdezem hogy érdemes e, nem kell nekem semmilyen Microsoft fiók/kulcs csak net legyen, filmezni zenét hallgatni dokumentumoknak, esetleg nagy ritkán játszani is
Nem kell kalóz. Simán letöltöd a microsoft oldaláról és használod. Teljesen legális.
2020. márc. 4. 18:18
2/11 anonim válasza:
Hát igen, amit az első ír az legális, csak nem aktivált.
Ha aktiválni akarod, akkor vásárolnod kell kemény 2 vagy 3000 Forintért egy licenszkulcsot hozzá. (Pro verzió)
2020. márc. 4. 18:41
3/11 anonim válasza:
tört win10-em van. Ugyan azt tudja mint az eredeti.
2020. márc. 4. 19:25
4/11 anonim válasza:
Legalább 5 éve használom és nincs semmi gondol vele. Ha meg valami megoldhatatlan problémám lenne, amivel eddig még nem találkoztam, akkor egyszerűen újra telepítem. na paff, nagy dolog. :D
2020. márc. 4. 19:47
5/11 anonim válasza:
hoppá! tényleg ennyire olcsó a win10????
bocsi a láma kérdésért, de 12 éve Macintosht használok... Most viszont épp konfigurálok egy gépet ami kell nekem még a Mac mellé és néztem, hogy 35ért van a win10....
hogy van ez a 2-3 ezres win?
mondjuk az is érdekes, ogy a Mac-hez megkapunk mindent ingyen a pc-re meg még költeni kell 100ezres szoftverekre - nem gond, kifizetem, csak érdekes na :D
várom a leoltásokat :DDDD
2020. márc. 4. 20:21
6/11 anonim válasza:
#2 Ha máshogy nem, de legalább priviben oszd már meg lègyszi hogy hol lehet hozzájutni legális kulcshoz ennyièrt? Mert èn is vennèk akkor.
2020. márc. 5. 12:24
7/11 anonim válasza:
Én és sokan mások az Emagon vettük, de úgy látom lekéstél, most hiába keresem, jóval drágább.
Én ugyan 5 ezer Ft-ért vettem kb egy éve, de tényleg volt utána még a feléért is hónapokon keresztül.
Most a legolcsóbb az árgépen a legolcsóbb helyen sajnos 9900Ft. :-(
2020. márc. 5. 15:39
8/11 anonim válasza:
Hardverapró tele van hirdetésekkel, Home verziót már azt hiszem 1600-ért is láttam. Ezek a Hardveraprós kulcsok még megbízhatóbbak, mint amit a eMAG-on lehet venni.
2020. márc. 5. 17:21
9/11 anonim válasza:
jó, hát én szkeptikus vagyok... hogy működik ez, hogyan éri meg a microsoftnak, és az eladóknak?
nem értem :D
2020. márc. 5. 17:34
10/11 anonim válasza:
és mi van ha van már windows7-em? a sony vaio laptopomhoz kaptam annó, azt lehet frissíteni legálisan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!