Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Impulser mágnesszőnyegem...

P. Tibor kérdése:

Az Impulser mágnesszőnyegem vajon javítható-e?

Figyelt kérdés
A felső (fej alatti) rész nem pulzál (mert az hallható, amikor működik). Ha szétszedném, talán találnék egy elszakadt drótot, amit összeforraszthatnék? A másik három blokk az működik.

2020. febr. 24. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Ha szétszedném, talán találnék egy elszakadt drótot, amit összeforraszthatnék? "

Talán.

2020. febr. 24. 18:14
 2/12 lali24 ***** válasza:
100%

miután a mágneses terápiának -akár pulzál, akár nem- semmiféle élettani hatása nincs, ezért teljesen mindegy, hogy működik, vagy sem.

nyugodtan szedd szét, rosszabb nem lehet :)

2020. febr. 24. 21:47
 3/12 A kérdező kommentje:

lali24-nek! Soha életemben nem hittem az ilyen hókusz-pókuszokban. Aztán "belesodródtam" egy Impulser vásárlásba kb hat éve, és érdekes dolog történt. Minden nap ráfekszem egy fél órára. Néha "ellustázom", vagy nem viszem magammal kétnapos elutazásra, és másnap elkezd csengeni a fülem és éjjel úgy begörcsöl a vádlim, hogy üvöltök. Hat év alatt ez kb 15-ször így történt, azóta nem hagyom ki.

Tudom én, hogy két tábor van - de mindenhol két tábor van:-)) Én meg próbálok oda állni, ahol nekem rendszeresen jobb.

2020. febr. 25. 08:12
 4/12 anonim ***** válasza:
placebonak jo. de szerintem ha nem ertesz annyira az elektronikahoz, akkor inkabb ne szedd szet. nem tudjuk, milyen fesztsegen uzemel, milyen levalasztasok vannak benne. veszelyes is lehet felnyitni.
2020. febr. 25. 08:48
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

"nem viszem magammal kétnapos elutazásra, és másnap elkezd csengeni a fülem és éjjel úgy begörcsöl a vádlim, hogy üvöltök. "

Mágneshiányod lehet?

Nekem ugyanez van mágnestakaró nélkúl is.

Itthon semmi, ha máshol alszok akkor minden bajom van.

2020. febr. 25. 12:30
 6/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

"A felső (fej alatti) rész nem pulzál"

Akkor ebbe már belebetegedtél azóta elvileg. Pulzáló kezelés hiányában agyhalál?

2020. febr. 25. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
2020. febr. 25. 13:40
 8/12 A kérdező kommentje:
#4-nek. Azt már kimértem, hogy a tápegysége 12 V váltófeszt ad. A négy blokk valszeg párhuzamosan van kötve, mert csak így fordulhat elő(?), hogy az egyik leszakadása után a másik három még működik. Ennek a három blokknak az eredő ellenállása 10 Ohm (gondolom ez egyenáramú ellenállás, de kétlem, hogy 50 Hz-en ez nagyobb lenne; ahhoz túl sok menet és zárt vasmag kellene).
2020. febr. 26. 09:52
 9/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
De ha csak rövid impulzusokat küld rá, az átlagáram is csökken.
2020. febr. 26. 10:35
 10/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Egyébként sem úgy kell elképzelni, hogy AC-t kapcsol. Az 50 Hz egyenirányításra kerül és pufferelésre, arról működik a vezérlőelektronika és elvileg abból kapcsolgatja a változtatható frekvenciájú impulzusokat a varázsszőnyegre.
2020. febr. 26. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!