Az Impulser mágnesszőnyegem vajon javítható-e?
"Ha szétszedném, talán találnék egy elszakadt drótot, amit összeforraszthatnék? "
Talán.
miután a mágneses terápiának -akár pulzál, akár nem- semmiféle élettani hatása nincs, ezért teljesen mindegy, hogy működik, vagy sem.
nyugodtan szedd szét, rosszabb nem lehet :)
lali24-nek! Soha életemben nem hittem az ilyen hókusz-pókuszokban. Aztán "belesodródtam" egy Impulser vásárlásba kb hat éve, és érdekes dolog történt. Minden nap ráfekszem egy fél órára. Néha "ellustázom", vagy nem viszem magammal kétnapos elutazásra, és másnap elkezd csengeni a fülem és éjjel úgy begörcsöl a vádlim, hogy üvöltök. Hat év alatt ez kb 15-ször így történt, azóta nem hagyom ki.
Tudom én, hogy két tábor van - de mindenhol két tábor van:-)) Én meg próbálok oda állni, ahol nekem rendszeresen jobb.
"nem viszem magammal kétnapos elutazásra, és másnap elkezd csengeni a fülem és éjjel úgy begörcsöl a vádlim, hogy üvöltök. "
Mágneshiányod lehet?
Nekem ugyanez van mágnestakaró nélkúl is.
Itthon semmi, ha máshol alszok akkor minden bajom van.
"A felső (fej alatti) rész nem pulzál"
Akkor ebbe már belebetegedtél azóta elvileg. Pulzáló kezelés hiányában agyhalál?
Itt kérhetsz tanácsot:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!