Megeri macbookot venni atlag felhasznalonak?
Figyelt kérdés
Macbook air-t neztem ki, csak atlagfelhasznalasra kellene, jatekra van pc-m, szoval arra nem hasznalnam.
Reszletre vennem, igy nem egybe adnam ki ra a penzt.
2020. febr. 24. 15:30
11/15 anonim válasza:
megéri, nekem is az van, tök jó hogy nem kell szopni a windowsal. minden működik, jó az akksiidő, kiváló gép
ha van rá keret vedd meg
- lehet rá windows is telepíteni amúgy.
12/15 anonim válasza:
Nem érdekem, hogy elhidd.
Nekem aztán tökmindegy, hogy egy számomra jellemtelen és vadidegen ember elhisz-e valamit.
15/15 anonim válasza:
Ezekbe a szerencsétlen, fixációkkal küzdő egyedekbe már berögzült zsigerbe, hogy ha meglátják/meghallják az Apple, iPhone, Mac szavakat, akkor jön azonnal az ösztön, hogy: "Nem! Nem szabad! Meg ne vedd!". :DDDDD
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!