Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Immobilizer teljes mértékű...

Pesti Tamás222222 kérdése:

Immobilizer teljes mértékű kiiktatását szeretném meg tanulni! Tudnátok tananyagot küldeni?

Figyelt kérdés
Üdv! Immo teljes kiírását szeretném meg tanulni de sehol sem találok rendes tananyagot
2020. febr. 24. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezdd az alapoknál.

Előbb a működését kell megismerni.

2020. febr. 24. 08:10
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
74%

Ez így konkrétan egy lelkes automobilizer* kérdése is lehetne.

*autó eltulajdonító szakmunkás tanuló.

2020. febr. 24. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

egyszerűbb trélerrel lopni azt könnyebb megtanulni vezetni :D

amúgy milyen immóról van szó - elégé sokfajta van.

2020. febr. 24. 09:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem értem a mai világot az emberekben lévő rossz indulatot és ítélkezést. (Nem autót szeretnék lopni!!) tanulni szerettem volna a témáról mert régóta foglalkoztat! De aki negatív kommenteket ír kérem inkább ne raboljuk egymás idejét. Előre is köszönöm

Alap ismeretek nagyjából már vannak rengeteget olvastam róla de még egy két dologgal nem vagyok tisztában. Pl galettóval ugyan úgy le tudom tölteni az ecu tartalmát mintha az eepromot kiforrasztom és úgy töltöm le?

2020. febr. 24. 12:16
 5/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Szerintem nem érted a lényeget. Itt senki nem tudhatja, ki kérdez, de aki úgy dob be hasonló kérdéseket, hogy pár szavas magyarázatot is lusta hozzáfűzni, az már ellenszenves is, meg találgatásokra is ad okot. Saját hibájából kifolyóan.

Egyszerűen az intelligenciához hozzátartozna. Csak magamból indulok ki, ha én kérdeznék, eleve valami kulturált magyarázattal indítanék és mindjárt másképp jönne ki.

Pontosan, magam is segítettem már telefon "feltörésében" (ha nem is direktben, csak útbaigazítással), amikor láttam, hogy a figura intelligens, részletez, életszerűen indokol.

Most így ezzel mit értél el? Szavaim rosszindulatúan kiforgattad, majd segít más...

2020. febr. 24. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy nem érzed a problémáját, hogy egy biztonsági rendszer kiiktatásáról keresel anyagokat. És igen, egy ilyen kérdés és a milliónyi "hogy kell feltörni az ájfónt, mert pont most nem jut eszembe a kód" kérdések szükségszerűen rosszindulatú felhasználást tételeznek fel. És az ájfón elfelejtett kód témakörben is van épp elég mese :)

Amellett, hogy magam is fűrészeltem már le a hibás lakatot a bringámról az orvosi rendelő előtt, mit gondolnál egy ilyen kérdésről: "hogyan kell célszerűen levágni a lakatot egy bringáról?" Érted.

2020. febr. 24. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébknét fingom sincs az immobilizerről.
2020. febr. 24. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd a Venyige utcai továbbképzőben elmagyarázzak, miután elkaptak az első sikertelen hatástalanítás közben.
2020. febr. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!