Ajánlanátok tabletet?
Én egy régi Windows-os tabletet használok, amin mindig a legújabb rendszer fut (ez az Androidos tabletekre nem jellemző), és teljesen elégedett vagyok. Ilyeneket már alig gyártanak, azok is drágák. Viszont van itt egy új, bár nem a legerősebb, viszont szerintem nagyon jó ár/érték arányú, nem márkás (Kruger&Matz, lengyel) gép 11,6"-es Full HD IPS kijelzővel (16:9), ilyennel Androidos gép nincs. Bár azt tényleg nem tudom, hogy amúgy jó-e.
Köszi mindenkinek, jöhetnek még ötletek. :)
Tablet vásárláskor mire kell nagyon figyelni?
Melyik boltban érdemes venni?
Fülest meg hasonlókat gondolom külön kell venni hozzá?
:D
#6 vagyok (windows). Ha noname Androidos tabletet veszel, ne számíts később frissítésre, de egyébként se 1-2 évnél tovább. Néhány további szempont:
- RAM: szerintem 2GB elég a leírt dolgokra, nekem is annyi van
- Háttértár: Szintén nem kell sok ehhez, mondjuk 16GB, persze nem baj, ha van hely.
- Kijelző mérete, felbontása, paneltípusa (lehetőleg IPS legyen - az AMOLED jobb, de 100 alatt új tabletben nincs ilyen)
- Számíthat még, hogy pl. a ház fémből van-e
Amúgy ne csak a fentiek alapján dönts, olvasd el a gyári leírást, keress teszteket, videókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!