Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gmail regisztrációt nem tudom...

Gmail regisztrációt nem tudom befejezni mert nem küld megerősítő kódot telefonra. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A telefonszámot jól adtam meg, minden adattal együtt. Most kérne egy megerősítő kódot de nem jön semmi már fél órája.

2020. febr. 11. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérj újra.
2020. febr. 11. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Háromszor kértem már, 10 perces kihagyással de még így se történik semmi. Nem először regisztrálok, 2 éve amikor regisztráltam egy pillanat alatt küldte a megerősítő kódot csak most nem akar valamiért működni.
2020. febr. 11. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Türelem. Regisztrációknál elő szokott fordulni, hogy később érkezik meg a kód. Legkésőbb holnapig meg fogod kapni.
2020. febr. 11. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!