Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Már, hogy egy éve, hogy...

Már, hogy egy éve, hogy töröltem a google fiókomat, ezen volt rajta a minecraft fiókom (eredeti), de nem szeretném újra megvenni?

Figyelt kérdés
Azóta próbáltam vissza szerezni, de nem ment próbáltam írni a google-nek, nem kaptam választ, próbáltam visszaállítani a fiókom, de be kell jelentkezni, hozzá, (Próbáltam újra csinálni, de azt írja, hogy már létezik ilyen fiók). Van bármilyen módja, hogy vissza kapjam a fiókom?

2020. febr. 9. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha törölted, akkor mi a kérdés?

Igen, azt írja létezik, mert az adatbázisban az ÖSSZES valaha létezett e-mail megmarad

(Későbbi visszaélések elkerülése érdekében)

2020. febr. 9. 11:24
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy miért kell egy email címet törölni főleg úgy, hogy vannak rajta "értékek" is. De ez nem az én dolgom. Szerintem viszont mást nem tudsz tenni, minthogy újra megveszed a játékot.
2020. febr. 9. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom: törléstől számított bizonyos ideig (pár hét) lehetett volna visszaszerezni.
2020. febr. 9. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mar buktad, felesleges korok
2020. febr. 9. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De miért van a kersőszavak között a köcsöggoogle?
2020. febr. 9. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ha valaki valamihez hüle, akkor nem a valaki hanem a valami a rossz! éted-e az összefüggést?

Kérdező: ezt hívják szakszóval tanulópénznek.

2020. febr. 9. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!