KKatalin07 kérdése:
Mp3 lejátszót meddig kell tölteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vettem egy Mp3 lejátszót (Orion mp3 lejátszó Omp-09PI) felakarom tölteni de csak pirosan világít.Mivel fog jelezni ha feltöltődött? Fog egyáltalán jelezni???2020. febr. 8. 19:45
1/6 anonim válasza:
A kézikönyvében benne van, de túltölteni nem tudod, lekapcsol ha kész. Tipikusan zöldre vált a piros fény, vagy kialszik.
2/6 anonim válasza:
Orionból semmit nem szabad venni ez tapasztalat! Szüleim pár éve vettek egy DVD lejátszót, de fel sem pörgette a lemezt, ismerős meg a házimozis hangfalszettel járt úgy, hogy nem működött a mélynyomója.
Mp3 lejátszót meg pénzkidobás venni a mai mobiltelefonok mellett. ha meg van egy zeneáruházi előfizetése az embernek, akkor azt hallgat amit akar, le sem kell tölteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy a telefon is jó rá DE a barátnőm telefonjának az akkumlátorát az tette tönkre és én nem akarok így járni
2020. febr. 8. 20:17
4/6 anonim válasza:
#2 ez nem igaz. Orion DVD lejátszóm van, hibátlan. Sőt, a régi Philips nem vitte az Ausztráliából importált lemezeket, az Orion simán viszi.
5/6 anonim válasza:
A zenehallgatástól nem megy tönkre a telefon akkumulátorja.
6/6 anonim válasza:
Pontosan ahogy az #5-ös is írta, a zenehallgatástól nem megy tönkre az akku! Évek óta hallgatok zenét munkába menet és hazafelé a buszon, ez 2x50 perc, és az akku töltöttség csak pár százalékot esik. A mobilnet és a kijelző sokkal többet fogyaszt! Elöző telefonom akkuja 3 év után lett cserés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!