Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valakinek ötlete?

Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Canon MB5050 típusú nyomtatóm, egyben fax is. A nyomtató/fax össze van kötve a vezetékes telefonnal.

A probléma a következő:

1. ha faxolni akarnak nekünk, akkor a telefon csörög. Ma kétszer próbáltam faxolni az én gépemre, először átjött sokadik próbálkozásra, másodjára nem. Elképzelésem sincs, mi lehet az oka.

Kihúztam a faxot a telefonból, és fordítva, ilyenkor nincs telefon. Próbáltam a faxon azt is átállítani, hogy csak faxmód és telefonprioritás mód, egyik sem hozott változást.

Azt szeretném, hogyha faxot küldenek nekünk, akkor ne a telefon csörögjön, ha meg telefonálnak nekünk, nehogy a fax csörögjön (utóbbi nem történt meg, de ha lehetséges, akkor ne forduljon elő).

2. Nyomtattam egy listát a híváselőzményekről. A lista tetején ott van a név, időpont, viszont nem az a faxszám, mint ami a vezetékes telefoné. Megpróbáltam nem a vezetékes telefon számára faxolni, semmi eredmény.

És ha ez jelent valamit, csak faxmódban tudok küldeni faxot, de én nem kapok.

Bármelyik problémára van ötlet?

Köszi előre is.

2020. febr. 5. 16:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!