Megéri még dji mavic air-t venni?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy új drónt,mert a mostanit(dji phantom 3 advanced)eladtam.A mavic airt néztem ki de ma még megéri megvenni? mert hát ebben az évben elvileg jönnek az új modellek de nem biztos2020. jan. 29. 22:37
1/8 anonim válasza:
Mikor akarsz drónozni, most vagy később? Ha most, vedd meg. Ha később, inkább várd meg az újakat.
3/8 A kérdező kommentje:
Néztem a minit de az ugye csak 1080pben vesz fel nem 4k és az airnek több fünkciója van és a hstótávja is nagyobb
2020. jan. 30. 15:58
4/8 anonim válasza:
Nem 1080p-ben vesz fel a Mini, hanem 2,7K-ban. Ha a felvételeket akarod editálni, esetleg pénzért, akkor Air. Ha nem munkára kell, akkor Mini. Kisebb, jobb repülési idő, nagyon szép felvételi minőség.
5/8 A kérdező kommentje:
de a mavic minit nem lehet átrakni fcc-be
2020. febr. 3. 15:04
6/8 anonim válasza:
hova akarsz elmenni hogy nem elég a 2km hatótáv?
hiába tudnád fcc-be rakni városban akkor is szakadna. csak nem 30 méteren hanem 35...
7/8 A kérdező kommentje:
milyen 2km???mavic mini jóesetbe nyílt terepen elmegy 1km-t,mavic air 1,5-2,5km
2020. febr. 3. 18:28
8/8 A kérdező kommentje:
és ha fccbe teszed a mavic airt jóval megnöveled városban is a hatótávját
2020. febr. 3. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!