Hol tudnám ezeket a sorozatokat angolul, magyar felirattal nézni?
Figyelt kérdés
Tehát amire konkrétan gondolok az a the goodwife, the americans,person of interest,sons of anarchy,pennyworth.Sajnos ezeket egyik streaming szolgáltatón (HBO-go, Netflix) se találtam meg, szóval hálás lennék ha valaki tudna abban segíteni hogy ezeket hol találom meg angolul, magyar felirattal.
Segítségetek előre is köszönöm!
#sorozat #szinkron #The Americans #magyar felirat #Person of Interest #Sons of Anarchy #Netflix #HBO-GO #Pennyworth #The goodwife
2020. jan. 27. 18:17
2/3 anonim válasza:
Ezekhez találsz feliratot a pont hu oldalon (nem lehet itt leírni, mert törölnek érte, ámbár nevetséges). Pennyworth a Puskás oldalon, csak az utolsó rész hiányzik még.
Person of Interest, én is felirattal néztem, annak idején.
Letöltés szabadon elérhető, nyilvános torrenten.
3/3 anonim válasza:
A Célszemély sorozat elvben fent van az HBO Maxon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!