Miért nem ismeri fel a laptopom a fejhallgató mikrofonját?
Mi az hogy “nem ismeri fel”?
Valami usb-s mikrofon van hogy fel kellene ismernie?
ha a laptopon két lyuk van és te csak az egyikbe dugtad be a fejhallgatót - merthogy egy vezetéke van - akkor hogyan működnek a mikrofon?
azt ugyanis a laptop másik lyukába kellene dugni.
2: általában ma már van a csomagban elágaztató, gondoltak a régi laptopokra is:
első: nem tudom jobban megfogalmazni. :D
egyébként 1 lyuk van a laptopon, nem tudom honnan vetted, hogy 2 van. jackdugós a fejhallgató, kaptam hozzá elválasztó kábelt, de nekem az nem hiszem, hogy kéne, ha csak 1 lyuk van rajta.
onnan vettem, hogy 2 lyuk lehet, hogy nekem mindegyik laptopomon kettő van 1 fejhallgató kimenet és 1 mikrofon bemenet. A mac minimen is kettő van.
lehet az a ritkább, hogy csak 1 lyuk van.
de lehet, hogy ezek szerint a te fépeden nincs is mikrofon bemenet.
meg kellene nézni a dokumentációjában.
ha így van akkor nem is fogsz tudni hozzá csatlakoztatni jack-es mikrofont, csak usb-s eszköz jöhet szóba.
vagy us-b hangkártya amin van mikrofon bemenet
Nekem is egy lyuk van, a korszerűbbek már ilyenek, szét tudják választani a standard multimédiás cuccokat.
Két dolog lehet.
1, A hangszóró ikonon jobb klikkel ki kell választani a rögzítőeszközöket és letiltani, vagy átállítani a prioritását a beépített mikrofonnak, ami a laptopon van.
2. drivert kell teleíteni a füleshez a gyártó oldaláról, de először nézd meg az első tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!